On estan els meus llibres?

Posted

Si heu obert recentment Bookshelf i encara no surten els vostres llibres, cal que actualitzeu a la darrera versió de Bookshelf. Seguiu aquestes instruccions:

1. Baixeu la darrera versió de Bookshelf
  2. Seguiu les instruccions d'instal·lació.
  3. Després d'instal·lar la versió més recent de Bookshelf, obriu Bookshelf
  4. Feu clic al menú Compte i escolliu Actualiza la llista de llibres.
  5. Els vostres llibres es tornaran a mostrar a la biblioteca.
  • Nota: Per fer l'actualització, cal que tingueu una conexió a Internet activa.

Per què cal que actualitzi a la darrera versió de Bookshelf?

• Forma part de les nostres millores en seguretat, com ara els canvis en la pregunta de seguretat o en l'esquema de la contrasenya. Estem actualitzant les nostres aplicacions per oferir més seguretat.
  • Aquesta actualització protegirà el contingut i els usuaris de Bookshelf de programari maliciós i atacs actuals i futurs.
  • El nostre desig és que tots els usuaris executin la darrera versió de Bookshelf per tal que puguin beneficiar-se de les funcions més recents, la correcció d'errors i les millores en el rendiment.

Ayuda! No sé què haig de fer.

Si encara no sabeu què fer, poseu-vos en contacte amb el nostre servei d'assistència, disponible tots els dies de la setmana i durant tot el dia:

Per correu electrònic: support@vitalsource.com
Per telèfon:

• Als EUA/Canadà, truqueu al: 1-855-200-414
  • Al Regne Unit, truqueu al: +44 800 802 1506
  • A Austràlia, truqueu al: +61 8 7111 3343
people found this useful.