Hvor er mine bøger?

Posted

Hvis du åbnede Bookshelf for nylig og dine bøger mangler, skal du opgradere til den nyeste udgave af Bookshelf. Sådan gør du:

1. Download den nyeste udgave af Bookshelf.
  2. Følg instruktionerne nedenfor.
  3. Efter installation af den nyeste udgave af Bookshelf, åbn Bookshelf
  4. Klik på kontomenuen og vælg opdater bogliste.
  5. Dine bøger vil komme frem igen i dit bibliotek.
  • Bemærk: Du skal have en aktiv internet forbindelse for at opgradere.

Hvorfor skal jeg opgradere til den nyeste udgave af Bookshelf?

• Det er en del af vores sikkerhedsudbedringer – lige som vores opdateringer af adgangskoder og sikkerhedsspørgsmål. Vi opdaterer vores apps for at øge sikkerheden.
  • Denne opgradering vil beskytte Bookshelf brugere og indhold fra aktuelle og fremtidige angreb og malware.
  • Vi vil gerne have, at alle brugere har den nyeste udgave af Bookshelf, så de kan få fordel af nye funktioner, ydelsesudbedringer og problemløsninger.

Hjælp! Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvad du skal gøre, kontakt vores 24/7 support team:

Via e-mail: support@vitalsource.com
Via telefon:

• I Amerika/Canada, ring til: 1-855-200-414
  • I Storbritannien, ring til: +44 800 802 1506
  • I Australien, ring til: +61 8 7111 3343
people found this useful.