VitalSource Technologies, Inc. -yhtiön tietosuoja- ja evästekäytännöt

Posted

This translation is provided for convenience only. The US English version of this Privacy & Cookies Policy shall govern in the event of any dispute between or inconsistency with any other translation.

Tämä käännös on tarjolla vain mukavuussyistä. Tietosuoja- ja evästekäytäntöjen Yhdysvaltain englanninkielinen versiota sovelletaan riitatilanteissa tai jos muun kielisessä käännöksessä on epäjohdonmukaisuuksia siihen verrattuna.

VitalSource Technologies, Inc. -yhtiön tietosuoja- ja evästekäytännöt

Tämä tietosuoja- ja evästekäytäntö selostaa VitalSource Technologies, Inc. -yhtiön (“VitalSource,” myös “me”, “meidän” ja “meille”) tiedonkäsittelymenetelmät liittyen kaikkiin verkkosivustoihimme (kuten www.vitalsource.com) tai kaikkiin VitalSourcen omistamiin verkkokauppoihin ja tuotteisiimme, joita ovat Bookshelf, Bookshelf Online, Bookshelf-mobiilisovellukset, lukuohjelmisto, digitaalinen sisältö ja muut VitalSourcen hallitsemat tai omistamat tuotteet (“Tuotteet”). Hyväksyt tämän tietosuoja- ja evästekäytännön ehdot, kun avaat tai käytät mitä tahansa Tuotetta tai verkkosivustoa tai toimit jollain muulla alla kuvaillulla tavalla.

VitalSourcen sinusta keräämät tiedot

VitalSource kerää sinusta tietoja, kun lataat, avaat tai käytät mitä tahansa Tuotetta, rekisteröidyt VitalSourceen, luot käyttäjätilin Bookshelf-e-lukijaa varten tai vierailet jollain verkkosivustollamme, kuten alla tarkemmin kuvaillaan. Nämä tiedot jaetaan kahteen kategoriaan: suoraan meille antamiisi tietoihin ja tietoihin, joita keräämme passiivisesti tai automaattisesti kuten selaimestasi tai laitteestasi (yhteisesti "Tiedot").

Suoraan meille antamasi tiedot

Voimme kerätä sinulta tietoja, kun menet Tuotteisiimme tai käytät niitä, kuten silloin kun luot tilin, teet ostoksen, lataat sisältöä, syötät käyttäjän luomaa sisältöä kuten kirjoihin tehtyjä muistiinpanoja ja korostuksia, osallistut arviointeihin ja jaat tietoa ystäville. Keräämämme tiedot voivat sisältää nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, muun yhteystiedon, työnantajan, oppilaitoksen, kurssitiedon, luotto- tai pankkikortin numerot ja käyttäjän luoman sisällön kuten muistiinpanot, korostukset ja vastaukset arviointeihin.

Voit olla antamatta tällaisia tietoja, mutta yleisesti ottaen tarvitsemme sinulta pyytämämme tiedot Tuotteita luovuttaaksemme, ja näiden tietojen puuttuminen estää Tuotteiden luovutuksen. Keräämme, käytämme, siirrämme ja paljastamme näitä tietoja tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Voimme kerätä, käyttää, siirtää ja paljastaa yhdistettyjä tai tunnistamattomiksi tehtyjä tietoja rajoituksetta.

Ulkopuolisilta (kolmansilta osapuolilta) saamamme tiedot

Voimme saada vastaavia tietoja ulkopuolisilta (kolmansilta osapuolilta) kuten julkisista lähteistä, meihin liittyviltä yrityksiltä, sinun organisaatioiltasi, sinun edustajiltasi, informaatiopalvelujen tarjoajilta, sosiaalisesta mediasta ja osapuolilta, joiden kanssa vaihdamme tietoja tässä kuvatulla tavalla.

Automaattisesti kerätyt tiedot

VitalSource kerää myös automaattisesti tiettyjä tietoja, kun käytät Tuotteita, ostat Tuotteita tai olet kanssamme vuorovaikutuksessa. Näitä tietoja ovat näihin rajoittumatta muun muassa:

tiedot ostoksistasi

miten käytät Tuotteita

mitä tiettyjä Tuotteita käytät

mitä tiettyjä osia Tuotteista käytät

analyyttiset tiedot, jotka luodaan, kun selaat Tuotteita, luot uusia muistiinpanoja tai katsot aikaisempia muistiinpanoja millät tahansa laitteella

tekemäsi toimenpiteet kuten haut ja muut tapahtumat (transaktiot),

tiedot sivujen katsomiskerroista, sivujen käytöstä, sivulla vietetystä ajasta ja muut käyttötiedot,

vuorovaikutteisista Tuotteista peräisin olevat tiedot kuten arviointien arvosanat, osallistuminen opiskeluistuntoihin ja yleinen suoritustaso, ja

tiedot kaikesta sinun ja meidän välisestä yhteydenpidosta puhelimella, sähköpostilla tai verkossa.

Evästeet

VitalSource saattaa "evästeiden" avulla kerätä tietoja sinusta, kun vierailet VitalSourcen verkkosivulla. Evästeet ovat vierailijan tietokoneelle sijoitettavia pieniä tekstitiedostoja, jotka sisältävät heidän mieltymyksensä. Monet käyttämistämme evästeistä kestävät ainoastaan verkkoistuntosi ajan ja vanhenevat, kun suljet selaimesi. Muiden evästeiden avulla sinut muistetaan, kun palaat verkkosivustollemme, ja ne kestävät kauemmin. VitalSource saattaa käyttää evästeitä ja muita menetelmiä, joilla selvitetään verkkotunnuksesi, käyttämäsi selain, käyttöjärjestelmäsi, IP-osoitteesi, mahdollisesti tekemäsi pyynnön päivämäärä ja aika sekä käyttämäsi laite.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

aikaisempien vierailujesi muistaminen, niin että voimme tunnistaa sivustollamme käyvien yksittäisten kävijöiden määrän. Tämän avulla voimme varmistaa, että meillä on kävijämäärälle riittävästi kapasiteettia.

mainosten ulkoasun osien ja/tai verkkosivustomme sisällön mukauttamiseen

nimettömien tilastollisten tietojen kerääminen siitä, miten käytät verkkosivustoamme (mukaan lukien siellä viettämäsi aika) ja mistä tulet verkkosivustollemme, niin että voimme parantaa verkkosivustoa ja oppia, mitkä sen osat ovat kävijöiden keskuudessa suosituimpia

tietojen kokoaminen sivuista, joilla vierailet verkkosivustollamme, ja muista vierailemistasi verkkosivustoista, jotta voimme määrittää sinulle "markkinasegmentin". Nämä tiedot sisältävät tiedon oleskelumaastasi ja -kaupungistasi sekä internetyhteyden tarjoajan nimen. Näiden tietojen avulla näytämme verkkosivustollamme mielenkiinnonkohteisiin perustuvia mainoksia, joiden uskotaan olevan omalle markkinasegmentillesi olennaisia. Lisätietoja tällaisesta mielenkiinnonkohteisiin perustuvasta mainonnasta ja kyseisen ominaisuuden käytöstä poistamisesta saat sivustoilta www.youronlinechoices.com ja www.youronlinechoices.com.au.

Osan verkkosivustollamme käytetyistä evästeistä asetamme itse ja osan asettavat palveluja puolestamme toimittavat kolmannet osapuolet.

Evästeet

 

 

Kategoria

Tarkoitus

Tyyppi ja kesto

(esim. vain yksi istunto vai pysyvä)

Pysyvä eväste

Tallentaa käyttäjätietoja, joita voidaan käyttää aina käyttäjän vieraillessa sivustollamme.

Pysyvä – säilyy istunnon päätyttyä.

Istuntoeväste

Tallentaa käyttäjätietoja, joita voidaan käyttää ainoastaan kyseisen istunnon ajan.

Istunto – säilyy vain istunnon ajan.

Kolmas osapuoli

Nämä evästeet säilyttävät tietoja käyttäjän tietokoneesta ja niitä luetaan osoitepalkista poikkeavasta verkkotunnuksesta.

Pysyvä – säilyy istunnon päätyttyä.


Evästeiden lisäksi me saatamme tai kolmannet osapuolet saattavat asettaa GIF-kuvia, joilla seurataan miten käytät verkkosivustoamme. Seuranta-GIF:it ovat verkkosivustomme sisällön joukossa tai uutiskirjeemme tekstin seassa olevia pieniä kuvatiedostoja, jotka auttavat meitä tai kolmansia osapuolia, ymmärtämään, missä verkkosivuston osissa käydään ja onko jokin tietty sisältö kiinnostavaa.

Suurin osa verkkoselaimista hyväksyy evästeet automaattisesti, mutta kaikilla tietokoneilla on mahdollista kieltäytyä evästeistä. Se voidaan tehdä aktivoimalla selaimesta asetus, jonka avulla voit torjua evästeet. Huomaa, että jos päätät torjua evästeet, et välttämättä pääse joihinkin verkkosivustomme osiin. Lisätietoja evästeistä löytyy sivustolta www.allaboutcookies.org , joka sisältää käytännöllistä lisätietoa evästeistä ja evästeiden estämisestä erityyppisissä selaimissa.

Näin VitalSource käyttää Tietojasi

VitalSource käyttää Tietojasi sellaisenaan tai yhdessä muista lähteistä laillisin keinoin kerättyjen tietojen kanssa seuraaviin tarkoituksiin:

sopimusvelvoitteidensa täyttäminen sinua kohtaan

tilisi ylläpitämien ja pyyntöihisi vastaaminen

pyytämiesi Tuotteiden toimittaminen, mukaan lukien omalle tietokoneellesi tai laitteellesi sopivien pyytämiesi Tuotteiden toimittaminen

Tuotteiden ylläpitäminen ja parantaminen sekä uusien Tuotteiden kehittäminen

ostohistoriasi seuraaminen ja Tuotteisiin liittyvien tietojen jatkuva tarjoaminen. Tähän sisältyy Tuotteiden muutokset ja muu hyödylliseksi kokemamme tieto meidän tai huolellisesti valitsemiemme kolmansien osapuolien tuotteista ja palveluista, jos et ole ilmoittanut, ettet halua sinuun otettavan yhteyttä tällaisissa tarkoituksissa

sinulle toimitetun sivun kustomointiin sillä perusteella kuinka käytät Tuotteita (esim. opiskelusuositukset, lisäsisältö),

tutkimusten tekeminen sekä verkkosivuston päivittäminen ja sen käytön analysoiminen

suositusten esittämiseen tai sinua ehkä kiinnostavien tuotteiden ja palvelujen mainostamiseen,

palvelujemme analysointiin ulkopuolisia palveluja kuten Google Analytics -palvelua käyttäen. Nämä palveluntarjoajat käyttävät edellä olevassa kohdassa "Automaattisesti kerätyt tiedot" auttaakseen meitä analysoimaan kuinka käyttäjät käyttävät Tuotteita mukaan lukien se, että panemme merkille ulkopuolisen sivuston jolta saavut. Tällä teknologialla kerätyt tiedot paljastetaan näille palveluntarjoajille, jotka käyttävät tietoja tuotteiden käyttötavan arviointiin, tai he keräävät niitä suoraan samassa tarkoituksessa.

petosten, immateriaalioikeuksien ja muiden lakien rikkomisen sekä Tuotteiden tai tilisi luvattoman käytön estäminen, tutkiminen ja käsitteleminen

muihin kohtuullisiin ja asianmukaisiin tarkoituksiin, jotka ovat VitalSourcen liiketoiminnan kannalta tarpeellisia Tuotteisiin liittyen.

Voimme yhdistellä ja/tai tehdä tunnistamattomiksi Tuotteiden avulla kerättyjä tietoja. Saatamme käyttää tunnistamattomiksi tehtyjä tai yhdisteltyjä tietoja mihin tahansa tarkoitukseen ja jakaa niitä keille tahansa ulkopuolisille tahoille (kolmansille osapuolille).

Valintasi

Voit ilmoittaa meille, jos et halua, että lähetämme sinulle mainosmaterialia meidän tai kolmannen osapuolen tuotteista tai palveluista. Kieltäydy yhteydenotoista joko siinä yhteydessä, kun tietoja pyydetään verkkosivustollamme (valitsemalla tai poistamalla ohjeiden mukaan asiaan liittyvän ruudun ruksin) tai noudattamalla yhteydenotossa annettuja mainosviestien torjumisohjeita. Voit myös käyttää tätä oikeutta milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän Tietosuoja- ja evästekäytännön lopussa olevien yhteystietojen avulla.

Jos olet kiinnostunut saamaan lisätietoja räätälöidystä selainmainonnasta ja siitä, kuinka voit estää joidenkin räätälöityä mainontaa varten olevien evästeiden tallennuksen tietokoneellesi, voit klikata Network Advertising Initiative's Consumer Opt-Out -linkiä ja/tai Digital Advertising Alliance's Consumer Opt-Out -linkkiä estääksesi noihin ohjelmiin kuuluvien yritysten räätälöidyn mainonnan vastaanoton. Estääksesi Googlen suorittaman näyttömainonnan analysoinnin (Google Analytics for Display Advertising) tai kustomoidaksesi Google Display Network -mainoksia, voit käydä sivulla "Google Ads Settings". Huomaa, että voit saada silti mainossisältöä, vaikka valitset räätälöidyn mainonnan eston. Siinä tapauksessa mainossisältöä ei ole räätälöity kiinnostuksesi mukaan. Mikään edellä mainituista estolinkeistä (opt-out-linkeistä) ei ole meidän hallinnassamme emmekä vastaa mistään näitä mekanismeja käyttäen tekemistäsi valinnoista emmekä niiden jatkuvasta saatavuudesta tai tarkkuudesta. Jos olet selaimesi asetuksilla torjunut evästeet, kun käyt tällä estosivustolla (opt-out-sivustolla) tai jos poistat tallennetut evästeet, käytät eri tietokonetta tai vaihdat selaimesi, NAI- tai DAA-estosi ei ehkä enää toimi. Lisätietoja on saatavana NAI:n tai DAA:n verkkosivustoilla, joille pääsee edellä mainituilla linkeillä.

Voit saada räätälöytyä sovelluksensisäistä mainossisältöä myös mobiilisovellusta käyttäessäsi. Jokainen käyttöjärjestelmä - iOS Applen laitteille, Android Android-laitteille ja Windows Microsoft-laitteille - antaa omat ohjeensa siitä kuinka estetään räätälöidyn sovelluksensisäisen markkinointisisällön vastaanotto. Estääksesi räätälöidyn sovelluksensisäisen mainosmateriaalin vastaanoton voit lukea kyseisten käyttöjärjestelmien tukimateriaalit ja/tai tietosuoja-asetuksista annetut ohjeet. Muiden laitteiden ja/tai käyttöjärjestelmien osalta käy kyseisen laitteen tietosuoja-asetuksissa tai ota yhtetyttä kyseisen alustan operaattoriin. Nämä laite-asetukset eivät ole meidän hallinnassamme emmekä vastaa mistään näitä mekanismeja käyttäen tekemistäsi valinnoista emmekä mekanismien jatkuvasta saatavuudesta tai tarkkuudesta.

California Online Privacy Protection Act Notice Concerning Do Not Track Signals (Kalifornian signaalien seurannan estämisestä säädetty verkon tietosuojaa koskeva laki)

"Do Not Track" ("DNT") on tietosuojavalinta, jonka käyttäjät voivat asettaa tietyissä verkkoselaimissa ja siten ilmoittaa verkosivustoille ja palveluille, että he eivät halua, että heidän ajan mittaan tekemistään verkkovierailusta ja heidän verkkoselauksestaan tai verkkopalvelujen käytöstään kerätään tiettyjä tietoja. Me emme tunnista selaimesta lähetettyjä DNT-signaaleita emmekä reagoi niihin, koska internetalalla tehdään parhaillaan yhä töitä sen määrittelemiseksi, mitä DNT tarkasti ottaen tarkoittaa, mitä tarkoittaa DNT:n noudattaminen ja miten DNT-pyyntöön pitää reagoida. Jos haluat lukea lisää DNT:stä ("Do Not Track"), voi tehdä sen tästä.

Tietojesi jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

VitalSource voi luovuttaa sinua koskevia tietoja ulkopuolisille tahoille (kolmansille osapuolille) alla kuvatulla tavalla.

Voimme luovuttaa tietojasi "fulfillment-kumppaneille" kuten oppilaitoksille, jälleenmyyjille ja sisällön omistajille tai muille, jotka antavat sinulle pääsyn Tuotteeseemme/Tuotteisiimme ja palveluihimme. Kun menet johonkin Tuotteeseen Fulfillment-kumppanin antaman integroinnin tai koodin kautta, VitalSource voi luovuttaa Fulfillment-kumppanille tietoja, jotka koskevat käyttöäsi, Tuotteen kanssa toimimisen tuloksia, tehtyjen arviointien tuloksia ja ylipäätään tuotteen/tuotteiden kanssa toimintaa, mukaan lukien Tuotteen/Tuotteiden ja kolmannen osapuolen Tuotteiden sisältämät sellaiset vuorovaikutteiset elementit, jotka on integroitu Tuotteeseen/Tuotteisiin (kuten Bookshelf GPS). Fulfillment-kumppani voi esimerkiksi nähdä, että olet mennyt tiettyyn Tuotteeseen tai sen tiettyyn sisältöön ja käyttänyt sitä tai olet viettänyt tietyn ajan sitä käyttäen. Tätä tietoa voidaan käyttää auttamaan Fulfillment-kumppania arvioimaan edistymistäsi ja parantamaan oppimistasi. Menemällä tiettyyn Tuotteeseen/Tuotteisiin tai käyttämällä jo(i)tain annettua/annettuja koodia/koodeja hyväksyt sen, että VitalSource luovuttaa tämän tiedon tällä tavoin Fulfillment-kumppanille.

Sisällön omistajat. VitalSource voi luovuttaa tietoja sisällön omistajille tai lisenssinhaltijoille, joilla on käyttämiisi tuotteisiin liittyviä oikeuksia ("sisällön omistajat"). VitalSource voi luovuttaa sellaisten verifioitujen opettajien yhteystietoja, jotka pyytävät näytteitä tällaisten näytteiden sisällön omistajilta. VitalSource voi myös luovuttaa sisällön omistajille tunnistamattomiksi tehtyjä tai yhdisteltyjä tietoja sinusta ja Tuotteen käytöstäsi. Sisällön omistajat käyttävät näitä tietoja omiin tutkimus- ja seurantatarkoituksiinsa arvioidakseen Tuotteiden käyttöä ja niihin pääsyä Tuotteita parantaakseen ja analyysejä tehdäkseen.

Tukitoimintoja tuottavat ulkopuoliset tahot (kolmannet osapuolet) ja kumppanit. VitalSource saattaa vaihtaa Tietojasi ulkopuolisten palveluntarjoajien ja VitalSourcen kumppanien (kuten emoyhtiöiden, tytäryhtiöiden ja muiden ryhmittymäämme kuuluvien yhtiöiden kanssa), jotka tuottavat näihin rajoittumatta Tuotteisiin liittyviä tukitoimintoja. Tämän jakamisen tarkoituksena voi olla tutkimus, käyttötietojen analysoiminen, markkinointituen tarjoaminen VitalSourcelle, luotto- tai pankkikorttimaksujesi käsitteleminen, asiakaspalvelun tarjoaminen sinulle, tilaustesi käsitteleminen ja täyttäminen, Tuotteen käyttöoikeuden tarjoaminen sinulle, varastointi, VitalSourcen avustaminen Tuotteiden tarjoamisessa sinulle tai VitalSourcen avustaminen tietojen käyttämisessä tässä Tietosuoja- ja evästekäytönnössä kuvatulla tavalla ja siihen liittyvissä asioissa.

Lain edellyttämät tai haittojen ehkäisemiseksi annetut tiedonannot. VitalSource pidättää oikeuden vaihtaa Tietoja asianmukaisten osapuolten, kuten tuomioistuinten, valtion virastojen ja asianajajien kanssa, jos sillä on syytä uskoa, että kyseisten Tietojen kerääminen, avaaminen, käyttäminen, säilyttäminen tai jakaminen on kohtuullisen tarpeellista (a) sovellettavan lain, säännöksen, lakiprosessin tai täytäntöönpanovoimaisen valtion pyynnön kannalta, (b) sovellettavien käyttöehtojen täytäntöönpanon kannalta, mukaan lukien potentiaalisten rikkomusten tutkiminen, (c) laittomien tai epäiltyjen laittomien toimien tai teknisten tai turvallisuusongemien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muuten käsiteltäväksi, tai (d) VitalSourcen, sen kumppanien tai käyttäjien, sisällön omistajien tai yleisön oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi lain edellyttämällä tai sallimalla tavalla.

Tietojesi luovuttaminen. VitalSource pidättää oikeuden paljastaa tietosi ja siirtää niiden omistuksen korvauksetta ulkopuolisille tahoille (kolmansille osapuolille, kuten ostajille, mahdollisille ostajille ja heidän neuvonantajilleen), kun kaikki liiketoimintamme tai sen osia fuusioidaan, ostetaan tai myydään tai sellaista harkitaan (esim. aiesopimus (due diligence)). Hyväksyt sen, että ulkopuolinen taho (kolmas osapuoli) voi käyttää tietojasi tässä Tietosuoja- ja evästekäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin ja vastaaviin tarkoituksiin ilman sinulle maksettavaa korvausta.

Julkiset foorumit

Osa Tuotteista saattaa aika ajoin tarjota käyttäjien saataville keskusteluhuoneita, ilmoitustauluja, uutisryhmiä ja/tai muita julkisia foorumeita. Kaikki tällaisilla foorumeilla paljastetut tiedot ovat niiden kaikkien käyttäjien saatavilla ja niistä voi tulla julkisia tietoja.

Lasten tietosuoja

Sinun pitää olla 13-vuotias tai vanhempi luodaksesi Bookshelf-tilin. VitalSource ei ota vastaan tilauksia eikä tietoisesti kerää tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos meillä on syytä uskoa, että tiedot on lähettänyt meille alle 13-vuotias lapsi, poistamme tiedot heti, kun olemme ryhtyneet asianmukaisiin tietojen lähettämisen estäviin ja lain edellyttämiin toimiin.

Turvallisuus

VitalSource suhtautuu tietojen turvallisuuteen hyvin vakavasti ja on ryhtynyt erilaisiin toimiin tietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä ja levittämiseltä siitä riippumatta säilytetäänkö tiedot fyysisesti vai sähköisesti. VitalSource on kehittänyt asianmukaiset ylläpidolliset, tekniset, fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menetelmät, joilla autetaan estämään luvaton pääsy, ylläpidetään turvallisuutta ja varmistetaan, että sinulta kerättyjä tietoja käytetään tämän Tietosuoja- ja evästekäytännön mukaisesti. VitalSourcella on käytössään turvatoimia, jotka suojaavat tietojasi katoamiselta, väärinkäytöltä ja muuttamiselta. Näistä toimista huolimatta VitalSource ei voi taata, ettei tietojen luvatonta käyttöä tai luovuttamista koskaan tapahdu. Jos olet huolissasi, älä käytä Tuotteita.

On suositeltavaa sulkea selain käyttöistunnon päättymisen jälkeen, jotta muilla ei varmasti ole pääsyä henkilötietoihisi, jos käytät jaettua tietokonetta tai julkisella paikalla olevaa tietokonetta.

Kansainvälinen tiedonsiirto

Internet on maailmanlaajuinen ympäristö, joten tietojen keräämiseen ja käsittelemiseen internetin avulla liittyy välttämättömästi tiedonsiirtoa kansainvälisellä tasolla. Näin ollen kun käytät mitä tahansa Tuotetta, ymmärrät ja hyväksyt, että tietosi siirretään oleskelumaasi ulkopuolelle mihin tahansa maahan (mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia ja Australia), jossa meillä on toimipaikkoja tai jossa meillä on toimintaa ulkopuolisten tahojen (kolmansien osapuolten) kanssa (mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta maksujen käsittelijät, pilvipalvelut ja muut tietotekniikkapalvelujen tarjoajat ja muut meille palveluja tarjoavat yritykset). Ymmärrät, että maissa, joihin saatamme tietosi siirtää, ei välttämättä ole yhtä kattava tietosuojataso kuin omassa maassasi. Australian Privacy Act -yksityisyyslakiin liittyen hyväksyt, että jos kolmas osapuoli aiheuttaa tietojesi käsittelyyn liittyvän rikkomuksen, me emme ole Privacy Actin mukaisessa vastuussa kolmannesta osapuolesta, etkä voi hakea hyvitystä Privacy Actin mukaisesti.

Ulkopuolisten tahojen (kolmansien osapuolten) sivustoille vievät linkit

Saatat löytää Tuotteista linkkejä ulkopuolisten tahojen (kolmansien osapuolten) verkkosivustoille. Näillä verkkosivustoilla saattaa olla omat tietosuojaan, evästeisin ja/tai muuhun liittyvät käytäntönsä, jotka sinun kannattaa tarkistaa. Emme hyväksy mitään vastuuta tai korvausvelvollisuutta näihin käytäntöihin liittyen, koska meillä ei ole mitään vaikutusmahdollisuutta niihin.

Omat oikeutesi

Voit ottaa meihin yhteyttä pyytääksesesi pääsyä hallussamme oleviin henkilötietoihisi tai niiden korjaamista, tai käyttääksesi oikeuttasi vaatia niiden unohtamista (voimassa olevan lain edellyttämällä tavalla), tai esittääksesi huolenaiheita näiden tietojen käsittelystä. Jos käytät oikeuttasi vaatia unohtamaan tiedot, et voi enää käyttää tuotetta/tuotteita, ja kaikki aikaisemman tilisi ja historiallisten käyttötietojesi väliset linkit katkaistaan.

Sinulla on oikeus pyytää kopio kaikista henkilötiedoista, joita sinusta säilytämme, tai niissä olevien virheiden korjaamista. Pyynnöstä lähetämme sinulle kopion näistä henkilötiedoista.

Kun pyydät pääsyä tietoihin tai niiden korjaamista, kuvaile mahdollisimman tarkasti, mitä henkilötietoa erityisesti haet, jotta voimme auttaa sinua sen löytämisessä. Jos annamme henkilökohtaisiin tietoihin pääsyä tai niiden korjausta koskevaan pyyntöön kielteisen vastauksen, kerromme syyt siihen. Jos päätämme, että emme tee pyydettyä korjausta henkilötietoihisi ja olet siitä eri mieltä, voit pyytää meitä tekemään korjauspyynnöstä merkinnän tietojen yhteyteen.

Suhtaudumme yksityisyyttä koskeviin huolenaiheisiisi vakavasti. Kun ilmaiset huolenaiheeksesi, että olemme jollain tapaa häirinneet yksityisyyttäsi, vastaamme sinulle kertomalla, kuka tulee käsittelemään asiaasi ja milloin voit odottaa jatkoyhteydenottoa. Saatamme pyytää sinulta huolenaiheeseesi liittyviä lisätietoja ja saatamme konsultoida tai pyytää asian käsittelyyn mukaan toisia osapuolia ongelmasi tutkimiseksi ja ratkaisemiseksi. Säilytämme tiedot pyynnöstäsi ja siihen liittyvistä ratkaisuista.

Kuten yllä mainittiin, sinulla on oikeus estää henkilötietojesi käyttö markkinointitarkoituksiin.

OIKEUDET TIETOSUOJAAN KALIFORNIASSA

Kalifornian laki sallii, että Kaliforniassa asuvat vieraat voivat pyytää kerran vuodessa tietyt tiedot siitä, miten me olemme paljastaneet henkilötietoja ulkopuolisille tahoille (kolmansille osapuolille) heidän markkinointitarkoituksiinsa. Tällaisen pyynnön esittääksesi lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy@vitalsource.com tai kirjoita meille osoitteeseen VitalSource Technologies, Inc.
, Attn: Privacy, 227 Fayetteville Street, 
Suite 400 
Raleigh NC, 27601.

Tähän Tietosuoja- ja evästekäytäntöön tehtävät muutokset

Tässä Tietosuoja- ja evästekäytännössä kuvaillut tiedonkäsittelymenetelmät ovat voimassa tämän asiakirjan lopussa olevasta voimaantulopäivästä alkaen. VitalSource pidättää oikeuden päivittää säännöllisesti tätä Tietosuoja- ja evästekäytäntöä oman harkintansa mukaisesti. Ilmoitukset mahdollisista muutoksista julkaistaan tällä sivulla ja muutokset ovat voimassa heti, kun ne julkaistaan. Jos olet huolissasi tietojesi käyttötavoista, tee tästä sivusta suosikkisi ja tarkista se säännöllisesti muutosten varalta.

Yhteystiedot

Jos sinulla on tähän Tietosuoja- ja evästekäytäntöön liittyviä kysymyksiä, kommentteja tai pyyntöjä, ota meihin yhteyttä postitse tai sähköpostitse käyttäen seuraavia yhteystietoja:

VitalSource Technologies, Inc.


227 Fayetteville Street

Suite 400 
Raleigh NC, 27601

mailto:privacy@vitalsource.com

Voimassa alkaen ja viimeksi päivitetty 15.12.2016.

people found this useful.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua