Missä kirjani ovat?

Posted

Jos avasit äskettäin Bookshelfin ja kirjojasi puuttuu, sinun pitää päivittää Bookshelf -ohjelma sen uusimpaan versioon. Toimi näin:

1. Lataa Bookshelf -ohjelman uusin versio.
  2. Noudata asennusohjeita.
  3. Kun olet asentanut Bookshelfin uusimman version, avaa Bookshelf
  4. Napsauta tilivalikkoa / Account ja valitse kohta Päivitä kirjalista / Update Book List.
  5. Kirjasi ilmestyvät kirjastoosi.
  • Huomautus: Päivitystä varten tarvitset toimivan  internetyhteyden.

Miksi minun pitää päivittää Bookshelf sen uusimpaan versioon?

• Tämä on osa laajempia turvallisuuteen tehtyjä parannuksia – joita ovat salasanakäytännön ja turvakysymysten päivitykset. Päivitämme sovelluksemme entistä turvallisemmiksi.
  • Tämä päivitys suojaa Bookshelfin käyttäjiä ja sisältöä nykyisiä ja tulevia hyökkäyksiä ja haittaohjelmia vastaan.
  • Haluamme, että kaikki käyttäjät käyttävät Bookshelfin uusinta versiota. Silloin he hyötyvät uusista ominaisuuksista, suorituskyvyn parannuksista ja vikojen korjauksista.

Apua! En tiedä mitä tehdä.

Jos et ole vieläkään varma mitä sinun pitää tehdä, ota yhteys 24/7-tukitiimiimme:

Sähköpostitse: support@vitalsource.com
Puhelimitse:

• Yhdysvalloissa ja Kanadassa soita: 1-855-200-414
  • Britanniassa soita: +44 800 802 1506
  • Australiassa soita: +61 8 7111 3343
people found this useful.