Waar zijn mijn boeken?

Posted

Als u Bookshelf onlangs nog hebt geopend, maar uw boeken ontbreken, dan moet u upgraden naar de nieuwste versie van Bookshelf. U doet dit als volgt:

1. Download de nieuwste versie van Bookshelf.
  2. Volg de instructies voor de installatie.
  3. Nadat u de nieuwste versie van Bookshelf hebt geïnstalleerd, opent u Bookshelf.
  4. Klik op het accountmenu en selecteer 'Boekenlijst bijwerken'.
  5. Uw boeken verschijnen nu weer in uw bibliotheek.
  • Let op: u hebt een actieve internetverbinding nodig om te upgraden.

Waarom moet ik upgraden naar de nieuwste versie van Bookshelf?

• De upgrade maakt deel uit van onze uitgebreide beveiligingsverbeteringen, net zoals de vernieuwingen in ons wachtwoordbeleid en de beveiligingsvragen. We werken onze apps bij zodat ze veiliger zijn.
  • Met deze upgrade worden Bookshelf-gebruikers en content beter beschermd tegen malware en beveiligingsaanvallen, nu en in de toekomst.
  • We willen graag dat alle gebruikers van de nieuwste versie van Bookshelf gebruikmaken zodat ze profiteren van nieuwe functies, prestatieverbeteringen en bugfixes.

Help! Ik weet niet wat ik moet doen.

Als u nog niet zeker weet wat u moet doen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. Dit team staat 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar:

Via e-mail: support@vitalsource.com
Via telefoon:

• In de VS/Canada belt u naar 1-855-200-414.
  • In het Verenigd Koninkrijk belt u naar +44 800 802 1506.
  • In Australië belt u naar +61 8 7111 3343.
people found this useful.