Hvor er bøkene mine?

Posted

Hvis du nylig åpnet Bookshelf og bøkene dine mangler, må du oppdatere til nyeste versjon av Bookshelf. Slik gjør du:

1. Last ned den nyeste versjonen av Bookshelf.
  2. Følg installasjonsinstruksene.
  3. Når du har installert den nyeste versjonen av Bookshelf, åpne Bookshelf
  4. Klikk på konto-menyen og velg oppdater boklisten.
  5. Bøkene dine vil dukke opp igjen i biblioteket.
  • Merk: Du trenger Internett-tilkobling for å oppgradere.

Hvorfor må jeg oppgradere til den nyeste versjonen av Bookshelf?

• Dette er en del av våre sikkerhetsforbedringer – som våre oppdateringer av passord-ordningen og sikkerhetsspørsmål. Vi oppdaterer våre apper for å være sikrere.
  • Denne oppgraderingen vil beskytte Bookshelf-brukere og innhold fra nåværende og fremtidige angrep og skadelig programvare.
  • Vi ønsker at alle brukere kjører den nyeste versjonen av Bookshelf, slik at de kan dra nytte av senere funksjoner som lanseres, ytelsesforbedringer og feilrettinger.

Hjelp! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Hvis du fortsatt ikke er sikker på hva du skal gjøre, kan du kontakte vår 24/7 kundestøtte:

Via epost:support@vitalsource.com
På telefon:

• I USA/Canada, ring: 1-855-200-414
  • I Storbritannia, ring: +44 800 802 1506
  • I Australia, ring: +61 8 7111 3343
people found this useful.