Var är mina böcker?

Posted

Om du nyligen öppnade Bookshelf och dina böcker saknas, behöver du uppgradera till den senaste versionen av Bookshelf. Så här gör du:

1. Hämta den senaste versionen av Bookshelf.
  2. Följ installationsanvisningarna.
  3. Efter att du installerat den senaste versionen av Bookshelf öppnar du Bookshelf.
  4. Klicka på ”Konto” i menyraden och välj ”Uppdatera boklista”.
  5. Dina böcker kommer att visas i ditt bibliotek.
  • Observera: Du behöver en aktiv internetanslutning för att uppgradera.

Varför måste jag uppgradera till den senaste versionen av Bookshelf?

• Detta är en del av våra utökade säkerhetsförbättringar – såsom vårt lösenordssystem och uppdateringar med säkerhetsfrågor. Vi uppdaterar våra appar för att hålla en högre säkerhet.
  • Denna uppgradering kommer att skydda användare av Bookshelf och dess innehåll från aktuella och framtida attacker och sabotageprogram.
  • Vi vill att alla användare har den senaste versionen av Bookshelf så att de kan dra fördel av de senaste funktionerna, prestandaförbättringarna och buggfixarna.

Hjälp! Jag vet inte vad jag ska göra.

Om du fortfarande inte är säker på vad du ska göra, kontaktar du vårt supportteam som finns tillgängligt dygnet runt.

Via e-post: support@vitalsource.com
Via telefon:

• I USA/Kanada: 1-855-200-414
  • I Storbritannien: +44 800 802 1506
  • I Australien: +61 8 7111 3343
people found this useful.